Torsdag kl 17:30-23

MAGNUS GRØNNEBERG:
Gjennom over 30 år har Magnus Grønneberg - som vokalist og låtskriver - turnert land og strand rundt med CC Cowboys og gitt ut over 10 album. I tillegg har det blitt tre soloalbum.
Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og litt mer ukjente sanger fra hele sin karriere. Eller som han selv sier det "slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet."
Magnus Grønneberg har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockepoeterog formidler.
Hvem husker ikke – Vill vakker & Våt – Tigergutt – Harry – To hjerter og en sjel m.M

JON NIKLAS RØNNING:
12. oktober kommer Jon Niklas til Råde.
Enten har du sett ham synge om sports-Norge på «Idrettsgalla» på NRK, oppsummere koronatiden i «Ukens Rønning» eller parodiere «Den fineste Chevy’n» i «Den fineste Tesla’n» - en låt som toppet hitlistene sommeren 2022. Han er den ene delen av Bye & Rønning - og har laget sitt eget kritikerroste soloshow: «Jeg reiser alene» som er tv-sendt på NRK flere ganger. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker ofte opp i et rikt og bredt repertoar som har sikret ham flere komipriser. Han er nå aktuell med showet «Tilbake til nåtiden» som hadde premiere på Apotekergaarden i Grimstad 29. juni.

ABID RAJA:
Abid Rajas bok «Min Skyld», ble den mest solgte boken på tvers av alle kategorier, den aller mest lånte på bibliotekene, boken fikk Bokhandlerprisen og leserfavorittprisen, og har ligget siden utgivelsen på bestselgerlisten. I dette foredraget får vi høre den brutalt ærlige historien om hans turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap. En klassereise som har gitt han både ministerpost, og plass i mange nordmenns hjerte som nisse i Maskorma.

St Peter's Restaurant ble etablert i mai 2019 av Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska. Med lidenskap og kjærlighet til gastronomi er deres matfilosofi enkel og tydelig –
«Vi mener at kortreiste ingredienser som er i sesong er det absolutt beste – både når det gjelder kvalitet og smak. Konseptet vårt baserer seg på tett samarbeid med bønder og gartnere i restaurantens nærområde (Østfold). Tanken og meningen bak dette er ikke bare bruk av kortreiste råvarer i matlaging, men også et sterkt ønske om å løfte frem disse små matprodusentene og bærekraftig matproduksjon. Vi serverer lunsj- og middagsretter, og menyene våre forandres ofte».
Per dags dato har de 15 samarbeidspartnere (https://stpetersrestaurant.no/samarbeidspartnere/) og de er et stolt medlem av
Guldkorn – smak på Østfold!
St. Peter`s Restaurant finner du i Øyenkilen. Med en fortryllende havutsikt, kan du ankomme restauranten med bil, båt og buss.
Kveldens meny den 12. oktober:
MINESTRONESUPPE med masse gode høstgrønnsaker fra Nes Andelsgård, Fredrikstad. Servert med brød og aioli.
BIFF GRYTE laget av Østlandsk Rødkolle, Varteig. Servert med poteter og sesongens høstgrønnsaker fra Nes Andelsgård, Fredrikstad.
HJEMMELAGET EPLEKAKE
Her lønner det seg å komme sulten!
Velkommen!